DE REIGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Reiger. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:01 Goed heet, fijn dat je bij het ziekenhuis kunt laten bezorgen. Na een week brood is iets warms ook eens fijn als je dagelijks bij je naaste op bezoek bent.
20 mei 2024 om 22:22 Superfijne bezorger die ook nog eens op de afdeling kwam bezorgen ipv de receptie!!! geen kleingeld bij me, zou eigenlijk fooi moeten kunnen pinnen ipv alleen op de site, top gegeten!!!
26 apr 2024 om 21:56 Prima frieten. Goeie pindasaus. Super goed dat er standaard pindasaus bij een bereklauw zit.
25 apr 2024 om 22:31 Lekker snel en goed warm
17 apr 2024 om 19:21 lekkerebal uit jus rest was lekker warm niet vet
9 apr 2024 om 18:13 Ik had een kroket van de vegetarische slager besteld, maar ik kreeg een ander soort (groente?)kroket. Ik kijk zelf altijd goed naar de allergenen (want kan niet tegen melk) en hier zat achteraf gezien wel melk in, heb de hele avond buikpijn gehad :(.
6 apr 2024 om 0:51 Veel te laat. En eigenlijk best wel duur voor wat je krijgt.
11 mrt 2024 om 21:18 Snel bezorgd en het eten was nog lekker warm. De frietjes waren perfect gaar en er waren heel veel vega opties
3 mrt 2024 om 12:12 Snel en netjes bezorgd
21 feb 2024 om 1:37 Heerlijk gegeten, kipsate was heel goed. Best veel gekregen. Snel bezorgt en goed verpakt, en het eten was heet bij aankomst. Heel tevreden
20 feb 2024 om 21:19 Lekker en genoeg en warm
19 feb 2024 om 15:16 Erg lekker, top. Lekkere champignonne soep, Verpakking goed ook. En de meest verse uitjes erbij hier, alsof je ze net zelf hebt gesneden. ♡ Dank.